Ben je liefhebber van lekkere dranken en houd je van aanpakken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken op korte termijn een fulltime medewerker die zich thuis voelt in de wereld van dranken, bereid is zijn passie te delen met onze klanten en daarnaast ook lekker mee wil aanpakken om onze winkel tiptop op orde te houden.

Je doet de verkopen in de winkel met gedrevenheid, enthousiasme en optimale service naar onze klanten. Hierbij behoort ook het afrekenen en eventueel meelopen om goederen in de auto te plaatsen. Je helpt ook mee met het op orde houden van de winkel en het aan kant werken van vracht (dozen en kratten). Je bent in staat om zelfstandig te werken en op een leuke manier met klanten om te gaan. Je bent een liefhebber van wijn, speciaalbier en gedistilleerde dranken, je bent ook bereid je hier verder in te verdiepen en te ontwikkelen. Daarnaast bezorg je ook op zijn tijd een bestelling bij de mensen thuis met onze bus. Je bent bereid te werken in een collectief, waarbij je samen met je collega’s enthousiast mee wil denken en aan wil pakken.

Wij vragen:

Een gedreven en gemotiveerde persoonlijkheid met goede communicatieve eigenschappen. Een liefhebber van een lekker drankje en een bourgondische genieter. Je moet een goede fysieke gezondheid hebben en makkelijk om kunnen gaan met computer (mail, internet, officepakket en evt. Social Media). In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Interessant, afwisselend en verantwoordelijk werk in een jong en bijzonder prettig team. Doorgroeimogelijkheden naar een zelfstandige functie en alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen in ons bedrijf en de branche. Een markconform salaris op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van branchegerichte opleiding en werkervaring.

Wij zijn:

Wijnhuis Uden is een dynamisch slijtersbedrijf met een zeer ruim assortiment wijnen, bieren en gedistilleerde dranken met een uitermate hoge servicegraad.

Is dit een roeping voor jou, neem dan snel contact met ons op. Stuur eventueel je cv per e-mail

Of per post: Chris, Wijnhuis Uden, St. Janstraat 44, 5401 BB, Uden

Wij hopen je snel te spreken! Welkom!

Print deze vacature