Webshop

Natuurlijk ontbreekt bij Wijnhuis Uden een mooie webshop niet. Sterker nog; wij hebben onze webshop in twee aparte winkels verdeeld. Op wijnhuisuden-webshop.nl vindt u ons complete wijnassortiment, altijd actueel en up-to-date. Daarnaast hebben we hieronder de webshop met onze highlights en juweeltjes. Een assortiment met speciale en exlusieve wijnen en andere dranken voor de liefhebber!
Tegen vaste lage prijzen en sommige leuk in de aanbieding!!

Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen en masterclasses. Hieronder kunt U zien waar U nog voor in kunt schrijven. Verzeker uzelf van een plek en bestel direct online. Bestel het aantal voor hoeveel personen U wilt, selecteer afhalen in de winkel, zodat u geen verzendkosten betaalt. Betaal via I-deal en uw inschrijving is definitief.

Wijnen

Onderstaand treft U een aantal nieuwe aanwinsten in ons assortiment, wat bijzondere parels en producenten waar wij zeer nauw mee samenwerken…….
Verkrijgbaar in de winkel en nu ook online te bestellen. geniet van deze heerlijke wijnen!

Bel Colle, Piemonte, Italië

45 Jaar geleden richtten de broers Franco en Carlo Pontiglione en Giuseppe Priola de Bel Colle op. Sinds 2015 eigendom van de familie Bosio van Santo Stefano Belbo. De basis van het ideologische begrip dat ons werk inspireerde, was het hedonistische concept van het produceren van kwaliteitswijnen die de lokale gebruiken respecteren en tegelijkertijd voldoen aan de smaak van de consument.

Wijnhoeve De Colonjes (Nederland)

Wijnhoeve de Colonjes is een biologische wijngaard  en één van de toonaangevende producenten van Nederlandse wijnen.  De wijngaarden zijn gelegen op de mooie zuidhellingen van het wijndorp Groesbeek.  Op 13 hectare lössbodem, verdeeld over  de Colonjes (1,5 ha), de Knapheideweg (3,5 ha) en ’t Hof (8 ha) zijn tien verschillende nieuwe druivenrassen aangeplant, waarvan witte wijn, rosé, mousserende wijnen  en rode wijn in eigen beheer wordt  gemaakt.  Deze wijnen zijn als gevolg van de bodemgesteldheid vol van smaak en mineraalrijk!

Wijnhoeve De Heikant (Nederland)

In het voorjaar van 2006 zijn ruim 4000 wijnstokken, verdeeld over 1,5 hectare handmatig aangeplant. Men verbouwd Regent, Sauvignon Gris en Johanniter. De witte wijnen worden afgestemd op het andere hoofdproduct van het land: asperges.

F.J. Gritsch, Mautitiushof, Wachau, Oostenrijk

Mauritiushof dateert uit de 13e eeuw en werd oorspronkelijk gebruikt door monniken om druiven te verzamelen. Sinds 1799 is het gebouw eigendom van de familie Gritsch die de traditie van wijn maken gestart is. Vandaag de dag staat dit erfgoed voor de toekomst van deze traditie. Franz-Josef en Maria Theresia Gritsch zijn de 7e generatie die de traditie voortzet die eeuwen geleden is begonnen: een passie voor wijn. Hun uitgangspunt uit zich in het streven naar de beste kwaliteit, altijd in harmonie met de natuur. Gritsch behoort echt tot de top van de producenten in de Wachau.

Weinhaus Hensel, Bad Dürkheim, Pfalz, Duitsland

Thomas Hensel heeft in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Bij Hensel staat kwaliteit voorop, zijn wijnen vinden de weg naar zowel de consument als vooraanstaande restaurants. Op,dit wijngoed worden 2 topkwaliteiten gemaakt welke onder de naam gaan van Aufwind en Hohenflug. Alles te maken met het bij het terrein horende vliegveld.

Trimbach, Ribeauville, Alsace, Frankrijk

Maison Trimbach is al meer dan 375 jaar actief in de wijnbouw. De familie vestigde zich in 1626 als Hugenoten in de Elzas en is sindsdien onlosmakelijk met deze regio verbonden. Trimbach produceert al twaalf generaties lang wijnen die uitblinken in oorspronkelijkheid en zuiverheid. De typische Trimbach-stijl staat voor strikt droge wijnen met structuur, elegantie en bewaarpotentie. Trimbach heeft internationaal grootse roem verworven. Het grootste wapenfeit is dat de wijnen van Trimbach terug te vinden zijn op de wijnkaart van alle (!) driesterrenrestaurants in Frankrijk.

Biscardo, Veneto, Italie

Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar “roots” in de wijn. Werkzaam vanuit Verona geven de broers Maurizio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Maurizio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de recente toevoeging van Maddalena Biscardo aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd.

Vintae, Spanje

In 1999 besloot José Miguel Arambarri uit La Rioja om het bedrijf van zijn voorouders opnieuw op te bouwen en zijn eerste wijngaard te planten. Binnen de kortste keren zouden er nog veel meer wijngaarden, wijnen en wijnhuizen zijn met de integratie van zijn zonen, José Miguel en Ricardo, met een duidelijk doel: de wijnmarkt innoveren.

Gedistilleerd

Bieren

Põhjala Brewery

Põhjala werd in 2011 opgericht door vier Estlandse bierliefhebbers en thuisbrouwers. Zij openden de brouwerij in Tallinn, Estland. Kort daarna werd het bedrijf vergezeld door een Schotse hoofdbrouwer, Chris Pilkington, met een paar jaar Brewdog-ervaring achter de hand. Er worden alleen maar buitengewoon bijzondere bieren gebrouwen, met ieder een unieke smaak. Wijnhuis Uden is Ambassadeur van Põhjala bieren en heeft daardoor altijd toegang tot de specials. Op dit moment in het assortiment:

Jantjes Bieren Uden

Welkom bij Jantjes Bieren Uden, sinds 1993 word met passie bier gebrouwen door Brouwmeester Jan Martens. Jantjes bieren worden ambachtelijk gebrouwen van hoogwaardige grondstoffen, zoveel mogelijk uit de eigen streek.