Skip to main content
 

 Webshop

In onze webshop bieden wij U een gering assortiment aan specialiteiten welke wij online aanbieden. U kunt bij ons niet het gehele assortiment online bestellen.

Wel hebben wij een overzicht van ons prachtig assortiment wijnen en bieren op de website staan, welke u Hier kunt bekijken:

Wijnen
Bieren

Mocht U interesse hebben in producten uit dit assortiment en deze thuisgestuurd willen krijgen, neem dan contact op per mail, via: post@wijnhuisuden.nl

Ook kunt U op onze pagina geschenken een aantal fraaie cadeau artikelen online bestellen. Wilt U iemand anders verrassen, vul dan bij verzendadres het adres van de ontvanger in en bij opmerking de tekst die wij op een kaartje toevoegen. Zorgen wij dat het netjes ingepakt op bestemming komt.

Bezorgingen gaan geheel duurzaam via Groenbezorgen.

Top 3 Wijnen
Proeverijen

TOP 3 wijnen, onze aanraders!

Soms heb je van die wijnen, wanneer je ze proeft je hartje echt sneller gaat kloppen. Afgelopen maand hebben wij met een aantal wijnen lekker gewerkt, waarbij dit direct het geval was. Heerlijke succesvolle wijnen voor de zomer, zowel aan tafel als op het terras! Wij werden allen vrolijk bij het proeven, U ook?

PROEVERIJEN

Hieronder vindt u ons aanbod aan proeverijen welke wij in de planning hebben.
U kunt gemakkelijk online inschrijven, door het aantal deelnemers in de webshop aan te geven.
LET OP: Selecteer afhalen in de winkel, anders betaalt u onnodige verzendkosten.

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ NOG GEEN PROEVERIJEN IN DE PLANNING.

Wijnen

Onderstaand treft U een aantal nieuwe aanwinsten in ons assortiment, wat bijzondere parels en producenten waar wij zeer nauw mee samenwerken…….
Verkrijgbaar in de winkel en nu ook online te bestellen. geniet van deze heerlijke wijnen!

Nieuwe Bordeaux Primeur 2020

De grote Château hebben hun wijnen uit de voorverkoop en primeur van de legendarische jaargang 2020 uitgeleverd. Wij hebben hier een aantal van bemachtigd welke nog redelijk betaalbaar en een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding kennen. De wijnen zullen op dronk zijn omstreeks 2027, maar dan ook een heel stuk duurder.

Wijnhoeve De Colonjes (Nederland)

Wijnhoeve de Colonjes is een biologische wijngaard  en één van de toonaangevende producenten van Nederlandse wijnen.  De wijngaarden zijn gelegen op de mooie zuidhellingen van het wijndorp Groesbeek.  Op 13 hectare lössbodem, verdeeld over  de Colonjes (1,5 ha), de Knapheideweg (3,5 ha) en ’t Hof (8 ha) zijn tien verschillende nieuwe druivenrassen aangeplant, waarvan witte wijn, rosé, mousserende wijnen  en rode wijn in eigen beheer wordt  gemaakt.  Deze wijnen zijn als gevolg van de bodemgesteldheid vol van smaak en mineraalrijk!

Bel Colle, Piemonte, Italië

45 Jaar geleden richtten de broers Franco en Carlo Pontiglione en Giuseppe Priola de Bel Colle op. Sinds 2015 eigendom van de familie Bosio van Santo Stefano Belbo. De basis van het ideologische begrip dat ons werk inspireerde, was het hedonistische concept van het produceren van kwaliteitswijnen die de lokale gebruiken respecteren en tegelijkertijd voldoen aan de smaak van de consument.

F.J. Gritsch, Mautitiushof, Wachau, Oostenrijk

Mauritiushof dateert uit de 13e eeuw en werd oorspronkelijk gebruikt door monniken om druiven te verzamelen. Sinds 1799 is het gebouw eigendom van de familie Gritsch die de traditie van wijn maken gestart is. Vandaag de dag staat dit erfgoed voor de toekomst van deze traditie. Franz-Josef en Maria Theresia Gritsch zijn de 7e generatie die de traditie voortzet die eeuwen geleden is begonnen: een passie voor wijn. Hun uitgangspunt uit zich in het streven naar de beste kwaliteit, altijd in harmonie met de natuur. Gritsch behoort echt tot de top van de producenten in de Wachau.

Weinhaus Hensel, Bad Dürkheim, Pfalz, Duitsland

Thomas Hensel heeft in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Bij Hensel staat kwaliteit voorop, zijn wijnen vinden de weg naar zowel de consument als vooraanstaande restaurants. Op,dit wijngoed worden 2 topkwaliteiten gemaakt welke onder de naam gaan van Aufwind en Hohenflug. Alles te maken met het bij het terrein horende vliegveld.

Biscardo, Veneto, Italie

Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar “roots” in de wijn. Werkzaam vanuit Verona geven de broers Maurizio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Maurizio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de recente toevoeging van Maddalena Biscardo aan het team, is de toekomst van dit familiebedrijf gewaarborgd.

Vintae, Spanje

In 1999 besloot José Miguel Arambarri uit La Rioja om het bedrijf van zijn voorouders opnieuw op te bouwen en zijn eerste wijngaard te planten. Binnen de kortste keren zouden er nog veel meer wijngaarden, wijnen en wijnhuizen zijn met de integratie van zijn zonen, José Miguel en Ricardo, met een duidelijk doel: de wijnmarkt innoveren.

EXCLUSIEVE PARELS

Hier vind u een aantal zeer exclusieve parels in ons assortiment, wijnen van uitzonderlijke kwaliteit, met een bijzonder verhaal en zeer beperkt verkrijgbaarheid. Aantal te bestellen is 1 fles per klant per keer. Mochten andere aantallen gewenst zijn, neem dan contact op met de winkel.

Gedistilleerd

Bieren

Horizont Brewery

Horizont Brewing is een innovatieve, onafhankelijke ambachtelijke brouwerij gevestigd in Boedapest Hongarije. Eén van de eerste grote namen op het gebied van ambachtelijk brouwen in Hongarije. Het meest trots zijn ze op de vele medailles die ze met hun bieren hebben gewonnen. Horizont Brewing was de eerste Midden-Europese brouwerij was die de Alltech Craft Beer Cup in Dublin won. Daarnaast worden de bieren van Horizont in Untappd hoog gewaardeerd.  Op dit moment in het assortiment:

Põhjala

Klik hier voor alle bieren van Põhjala

Põhjala werd in 2011 opgericht door vier Estlandse bierliefhebbers en thuisbrouwers. Zij openden de brouwerij in Tallinn, Estland. Kort daarna werd het bedrijf vergezeld door een Schotse hoofdbrouwer, Chris Pilkington, met een paar jaar Brewdog-ervaring achter de hand. Er worden alleen maar buitengewoon bijzondere bieren gebrouwen, met ieder een unieke smaak. Wijnhuis Uden is Ambassadeur van Põhjala bieren en heeft daardoor altijd toegang tot de specials. Op dit moment in het assortiment:

Jantjes Bieren Uden

Welkom bij Jantjes Bieren Uden, sinds 1993 word met passie bier gebrouwen door Brouwmeester Jan Martens. Jantjes bieren worden ambachtelijk gebrouwen van hoogwaardige grondstoffen, zoveel mogelijk uit de eigen streek.