Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Najaarsproeverij 2019

Op zondagmiddag 3 November organiseren wij wederom onze groots opgezette Wijnproeverij. Voor deze proeverij zal de gezellige foyer van Theater Markant omgebouwd worden tot een heus wijnpaleis.

Tijdens deze proeverij heeft U de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de highlights en de nieuwe en interessante ontwikkelingen binnen het assortiment van Wijnhuis Uden te proeven. Het deskundig team van Wijnhuis Uden zal aanwezig zijn om waar gewenst wat over de wijnen toe te lichten. Het is een inloopproeverij, dus U hoeft niet stipt om 13:00u aan de deur te staan en bent ook vrij om de zaal te verlaten wanneer het u uitkomt.

Tijdens onze reizen en bezoek aan proeverijen hebben wij weer een groot aantal nieuwe wijnen ontdekt, deze willen wij U graag laten proeven. Ook zal er een mooie selectie aanwezig zijn met het oog op de feestdagen. In totaal zullen zo’n 100 wijnen te proeven zijn. Na afloop van de proeverij heeft u mogelijkheid om wijnen te bestellen en voor bezoekers van de proeverij gelden uiteraard aantrekkelijke kortingen.

Naast de wijnen zullen vanuit de keuken van Restaurant Cusco een aantal lekkere hapjes geserveerd worden. Ook zal het team van Keurslager Peter van Kraaij aanwezig zijn en u imponeren met een aantal overheerlijke delicatessen die ze gaan laten proeven.

Voor deze proeverij zijn kaarten te koop bij Wijnhuis Uden. Deze kaarten kosten € 17.50 per stuk en in verband met de organisatie kunnen alleen mensen toegelaten worden welke van te voren in de winkel een kaart hebben bemachtigd. Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij!
Kortom: een leuke en gezellige middag voor de liefhebber, zorg dat u er bij bent!

 

Najaarsproeverij 2019 Wijnhuis Uden
Wanneer?                  Zondagmiddag 3 November 2019
Locatie:                      Benedenfoyer Theater Markant Uden, Markt 31 te Uden
Prijs:                           € 17,50per persoon, kaarten uitsluitend verkrijgbaar in de winkel

 

 

MASTERCLASS PORT
Ramos Pinto

De Ramos Pinto Proeverij is helaas uitverkocht!

 

Beste Liefhebber,

Met trots presenteren wij U een geweldige Masterclass waarbij U alles te weten komt over het fameuze Porthuis:

Ramos Pinto

Rodrigo Lencastre is speciaal vanuit Portugal naar ons toegekomen om U kennis te laten maken met de rijke historie van dit Porthuis en zal U aan de hand van een presentatie en natuurlijk een proeverij, duidelijk maken wat Ramos Pinto zo bijzonder en onderscheidend maakt. We gaan portwijnen proeven van piepjong tot zelfs wel 30 jaar oud. Een Unieke belevenis die U niet wilt missen.

De avond wordt gehouden op en bij:

Dinsdag 22 Oktober 2019
Orangerie “Oud Uden”
Mr. Van Coothstraat 67, Uden
Aanvang: 19:30u

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 25,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de Portwijnen. kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content