Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Whisky Nosing & Tasting

Beste whiskyliefhebber,

Graag nodigen wij U uit voor een leuke en leerzame whisky Nosing & Tasting. Ditmaal zal Herman van der Meij, gerenommeerd Whiskyambassador, U meenemen in het prachtige verhaal van The Classic Malts en dan wel:

“The Distiller’s Edition”

Deze whisky’s zijn een luxere versie van de bekende Classic Malts. Dit zijn een aantal distilleerderijen uit de bekende regio’s van Schotland als Highland, Lowland, Coastal, Speyside, Islay en Skye. Deze distilleerderijen brengen elk ook een aparte, speciale en gelimiteerde oplage uit, een waar collecter’s item. Deze speciale oplages worden in speciale vaten gerijpt en gefinished. De vaten worden speciaal uitgekozen door de Master Distiller. Zo worden bijvoorbeeld Amaroso-sherryvaten, Amontilladovaten, vaten waar Pedro-Ximinez in heeft gerijpt gebruikt om elke whisky een specifiek kenmerk te geven en het beste uit het distillaat naar boven te halen. Whisky’s die je zeker geproefd moet hebben en Herman neemt ons mee in het prachtige verhaal van deze whisky’s. Kortom een avond die U niet mag missen!

De avond wordt gehouden op en bij:

Donderdag 6 Juni,
bij: Orangerie “Oud Uden”
(Ingang aan de Meester van Coothstraat)
Aanvang: 19:30u

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 30,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de whisky’s kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

Graag tot dan!

Om U online in te schrijven en betalen, klik hier……….

 

 

Gin & Tonic Masterclass

Deze Masterclass is helaas helemaal uitverkocht!
Houd onze website in de gaten of schrijf U in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden voor een volgende.

Beste Liefhebber,

Graag nodigen wij U uit voor een leuke en leerzame avond, met entertainment en vooral lekkere mixen van Gin & Tonic. We hebben een paar Gin merken in the Spotlight staan, waar we verschillende types van gaan proeven en ook mixen met Tonics, met daarbij de uitleg hoe we gaan komen tot de perfect serve!

Gin & Tonic Masterclass
mmv.
Tanqueray

De avond zal verzorgd worden door Leroy Soumokil die zijn sporen reeds verdiend heeft in de wereld van Bartenders. Expert cocktails maken en gedreven in Gin & Tonics. Is best bartender geweest in 2013 en 2014 en heeft bij veel gerenommeerde bars gewerkt. Nu gedreven trainer op het gebied van dranken, met hoofddoel: Mensen het naar hun zin maken met dranken en Mixen!

Leroy gaat ons de indrukwekkende wereld van Gin laten proeven en beleven met diverse soorten en kwaliteiten Gin die we gaan proeven, daarna mixen met diverse Tonics, waarbij ons verteld gaat worden waarom welke Gin bij welke Tonic en hoe gaan we om met garnituur.
Dit alles gaan we zelf doen en gaan zo komen tot onze eigen perfect Serve!

De avond wordt gehouden op en bij:

Woensdag 19 Juni,
bij: Orangerie “Oud Uden”
(Ingang aan de Meester van Coothstraat)
Aanvang: 19:30u

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 20,00 per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Er kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

Graag tot dan!

 

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content