Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Masterclass Genever & Whisky

Zuidam Distillers

Beste Liefhebber,

Met trots kunnen wij aankondigen dat wij een prachtige Masterclass in het verschiet hebben, en wel op donderdagavond 19 oktober. Deze avond zal gepresenteerd en verzorgd worden door Nederlands beste Distillateur: Van Zuidam Distillers. Pure Nederlandse roots, maar wereldberoemd met hun distillaten, waarin het bijzonder de prachtige Genevers en de Millstone Whisky (waarvan de Gerst afkomstig is van de Molen van Jetten hier in Uden).

Ricardo Fratantuono, vertegenwoordiger van Zuidam Distillers zal U deze avond de prachtige geschiedenis van de Distilleerderij vertellen en hoe ze gegroeid zijn van lokale distillateur tot wereldbedrijf. Natuurlijk zal het belangrijkste het meest aan bod komen: De distillaten! Ricardo heeft een selectie gemaakt van hele mooie en bijzondere Whisky’s en Genevers en zal hier alles over vertellen. We gaan ze natuurlijk ook proeven.

Kortom een avond die je als liefhebber niet wilt missen.

Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de distillaten kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen en dient u zich van tevoren aan te melden via de webshop op de site of in de winkel. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage in de kosten à € 25,- is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven, vol is ook echt vol!

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK……….

 

Wat:              Masterclass Zuidam Distillers
wanneer:     Donderdag 19 oktober, aanvang: 19:45 (start 20:00u)
Waar:            Wijnhuis Uden, Sint Janstraat 44, Uden.
                       Ingang achterzijde, Mr. Van Coothstraat)  
Kosten:         € 25,- per persoon.

 

Instore Tasting Bockbieren 14 oktober

mmv. Merel Kuitert, Books, Beers and Beyond

Beste liefhebber,

Zaterdag 14 oktober organiseren wij weer een instore tasting. Merel Kuitert van Books, Beers and Beyond zal bij ons in de winkel aanwezig zijn en een aantal bijzondere Bockbieren te presenteren. Kom luisteren naar de bijzondere verhalen achter deze bieren en natuurlijk ook gelegenheid deze Bockbieren te proeven. Enkele namen van mooie Nederlandse brouwerijen die aan bod komen: De Klep, Rock City, Van Moll, Big Belly, Stadshaven, Muifel e.a. Het is vrije inloop, van 12:00 tot 16:00u. Dit is de kans om de mooiste Bockbieren van 2023 te proeven en te beoordelen! Zien we jullie ook?

Tot de 14e
Team Wijnhuis Uden.

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content