Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Najaarsproeverij Wijnhuis Uden

Op zondagmiddag 28 oktober organiseren wij wederom onze groots opgezette Wijnproeverij. Voor deze proeverij zal de gezellige foyer van Theater Markant omgebouwd worden tot een heus wijnpaleis.

Tijdens deze proeverij heeft U de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de highlights en de nieuwe en interessante ontwikkelingen binnen het assortiment van Wijnhuis Uden te proeven. Het deskundig team van Wijnhuis Uden zal aanwezig zijn om waar gewenst wat over de wijnen toe te lichten. Het is een inloopproeverij, dus U hoeft niet stipt om 13:00u aan de deur te staan en bent ook vrij om de zaal te verlaten wanneer het u uitkomt.

Naast de nieuwe ontwikkelingen zullen er ook een aantal zeer exclusieve wijnen te proeven zijn, toegelicht door Suzanne de Roo van Vinorosy. Zij kan U alvast een aantal aanraders geven met het oog op de feestdagen. In totaal zullen zo’n 100 wijnen te proeven zijn. Na afloop van de proeverij heeft u mogelijkheid om wijnen te bestellen en voor bezoekers van de proeverij gelden uiteraard aantrekkelijke kortingen.

Naast de wijnen zullen vanuit de keuken van Restaurant Cusco een aantal lekkere hapjes geserveerd worden. Ook zal het team van Keurslager Peter van Kraaij aanwezig zijn en u imponeren met een aantal overheerlijke delicatessen die ze gaan laten proeven.

Voor deze proeverij zijn kaarten te koop bij Wijnhuis Uden. Deze kaarten kosten € 17.50 per stuk en in verband met de organisatie kunnen alleen mensen toegelaten worden welke van tevoren in de winkel een kaart hebben bemachtigd. Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij!
Kortom: een leuke en gezellige middag voor de liefhebber, zorg dat u erbij bent!

De informatie op een rij:
Datum: zondag 28 oktober
Tijdstip: 13:00 tot 17:00u
Locatie: Beneden foyer van Theater Markant, Markt 32 te Uden
Kaarten verkrijgbaar à € 17,50 per stuk bij Wijnhuis Uden

Whisky around the World

Op 14 november gaan wij weer een leuke whisky Nosing en Tasting organiseren.
We hebben een mooie selectie voor U gemaakt met wederom een verrassende line-up. We gaan een kleine wereldreis en nemen U mee naar bekende plekken, maar ook mooie exotische uithoeken. Onder de noemer:

 “Whisky around the World”

We krijgen prachtige whisky’s te proeven uit verschillende delen van de wereld, met een prachtig verhaal van Whiskyambassador Wouter van Tol. Wouter vertelt U de prachtige verhalen achter de whisky’s en waarom deze whisky’s uit deze landen zo uniek zijn. Daarnaast gaan we ze natuurlijk proeven en beleven met een begeleidend hapje en een verrassende afsluiter.

Deze avond wordt gehouden op en bij:
Woensdag 14 november 2018
In de Bar van HOTEL ARROWS
Ruim gesorteerd met Whisky!
De Whiskybar van Uden, ook voor U!

St. Janstraat 14 te Uden
Aanvang: 19:30u

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 25,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de whisky’s kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content