Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Whisky Nosing & Tasting

 

Beste Liefhebber,

Wij zijn trots om een van de 4 Ambassadeurswinkels voor Fettercairn in Nederland te mogen zijn. Om jullie kennis te laten maken met de prachtige whisky’s van deze distilleerderij, organiseren wij op donderdagavond 21 juli 2022 een Masterclass bij Orangerie Zinderend.

FETTERCAIRN HIGHLAND SINGLE MALT SCOTCH WHISKY

Exceptionally refined Scottish whisky – Fettercairn is een whisky die uniek is in zijn puurheid! De Fettercairn distilleerderij is als enige distilleerderij gelegen aan de voet van Schotlands Cairngorm Mountains (Highlands). Daar distilleren ze een uitzonderlijk puur distillaat met gebruik van een eigen unieke techniek. Zij koelen als enige de hals van de stills aan de buitenkant. Dit geeft een kunstige kenmerkende aanslag aan de buitenzijde van de koperen stills; patina

Het bijzondere verhaal van de distilleerderij en de whisky’s van Fettercairn wordt verteld door Whisky ambassador Toon de Gier en natuurlijk zal deze ons ook begeleiden door een mooie proeverij, waarbij diverse bijzondere whisky’s met oudere leeftijden en woodfinishes de revue passeren..

Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de whisky’s, kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze proeverij en dient u zich van te voren aan te melden via de webshop op de site of in de winkel. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage in de kosten à € 25,- is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven, vol is ook echt vol!

Wat:                     Nosing & Tasting ‘Fettercairn’
wanneer:            Donderdag 21 juli, aanvang: 19:45 (start 20:00)
Waar:                   Orangerie Uden (Zinderend), Mr. Van Coothstraat 67, uden
Kosten:                € 25,- per persoon. (Inschrijven via de Website of in de winkel)

 

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content