Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

RUM VS WHISKY BATTLE

Beste Liefhebber,

Graag nodigen wij u uit voor een leuke en leerzame Masterclass. Een masterclass waar rum én whisky centraal staan en u uit gaat maken wie op het eind van de avond de winnaar wordt
van de:

RUM VS WHISKY BATTLE

Tijdens deze Masterclass laat Ambassador Ronald Anneveldt u kennis maken met de verschillen én overeenkomsten tussen Rum en Whisky. Ronald is een ware professional die u meeneemt op een inspirerende battle tussen rum en whisky. Een zeer leerzame avond met ook een gehalte entertainment onder het motto: NOSING + TASTING = ENTERTAINING!
Verschillende Single Malt Whisky’s en hele mooie gelagerde rums komen aan bod en naast het boeiend verhaal gaan we deze ook proeven!  Kortom een avond die u niet mag missen!

De avond wordt gehouden op:

Donderdag 19 januari,
Aanvang: 19:45u, start Nosing & Tasting: 20:00u.
Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Vanwege de exclusiviteit van de dranken kunnen er helaas maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in de kosten van € 30,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de whisky’s kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

Klik hier om u online in te schrijven……..

Graag tot dan!

 

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content