Proeverijen

Regelmatig organiseren wij leuke proeverijen, workshops en Nosing & Tastings.
Schrijf U in voor onze
nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Whisky Nosing & Tasting

Beste Liefhebber,

Op woensdag 8 mei bieden wij weer een interessante en lekkere Whisky Nosing & Tasting aan. Ditmaal neemt Dhr. Tony van Rooijen ons mee in de geschiedenis en het verhaal van een prachtig familiebedrijf en icon in de wereld van Schotse Whisky:

“The Story of William Grant”

Tijdens deze proeverij ontdekt U de geheimen uit de rijke historie van het familiebedrijf, welke William Grant in 1886 samen met zijn 7 zonen en 2 dochters begon. Nadat in 1887 de eerste spirit uit de ketels van The Glenfiddich stroomde volgde later de bouw van een nieuwe distilleerderij: The Balvenie. Waar en welke distilleerderijen er nog meer door deze pionierende familie zijn geopend en gesloten en welke fantastische whisky’s uit de handen van deze legendarische familie zijn gekomen zal Tony U deze avond allemaal vertellen. Het blijft natuurlijk niet alleen bij vertellen, we gaan ook diverse mooie whisky’s van deze familie proeven, waaronder een aantal speciale edities, experimental series en blended malts.

De informatie op een rij:
Datum: woensdag 8 mei 2019
Aanvang: 19:30
Locatie: Orangerie “Oud Uden”; Mr. Van Coothstraat 67, Uden

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 30,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij en de whisky’s kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

Graag tot dan!

Klik hier om U direct online in te schrijven….

Port & Kaas Proeverij

Helaas is deze proeverij helemaal uitverkocht.

Beste Liefhebber,

We hebben weer een mooie Proeverij voor U in het verschiet. Ditmaal nemen wij U graag mee in de belevingswereld van Port  en Kaas. Twee elementen die elkaar enorm kunnen versterken tot het ultieme genot!
Graag nodigen wij U uit voor onze:

“Port & Kaas Proeverij”

Tijdens deze proeverij zal register wijndocent Suzanne de Roo U meenemen in de boeiende wereld van Port en U de verschillende stijlen en smaken laten ontdekken. Daarbij zal genoten worden van een heerlijk bijpassend stukje kaas waarbij Kaasmeester Antwan van Uden (Bon Fromage) een toelichting zal geven en U duidelijk zal maken waarom deze kaas bij deze port zo verrukkelijk smaakt! Kortom een avond voor de echte liefhebber!

De informatie op een rij:
Datum: woensdag 20 maart 2019
Aanvang: 19:30
Locatie: Orangerie “Oud Uden”; Mr. Van Coothstraat 67, Uden

Helaas kunnen er maar een beperkt aantal personen deelnemen aan deze avond en daarom dient u zich vooraf in te schrijven bij ons in de winkel. Voor de proeverij vragen wij een bijdrage in kosten van € 25,- per persoon. Uw inschrijving is pas geldig wanneer de bijdrage is voldaan. Wacht niet te lang met inschrijven! Gezien de exclusiviteit van de proeverij kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen, dus vol is ook echt vol!

Graag tot dan!

 Wijncursussen

Chris zelf in te vullen content

Titel

Chris zelf in te vullen content