Leffe

Leffe Blond 33 cl

Leffe Blond is een authentiek blond abdijbier met een vleugje bitterheid en een volle zachte en fruitig smaak, gevolgd door een sterke en verrassende afdronk.

Leffe Bruin 33 cl

Leffe Bruin is een authentiek abdijbier met een diepe, herfstbruine kleur en een volle, licht bitterzoete smaak, beiden te danken aan de donkergebrande malt. Ervaren proevers ontdekken een romige smaak met aroma’s van koffie, vanille, kruidnagel en andere geroosterde aroma´s waar ook bruine suiker en karamel discreet tot hun recht komen.

Leffe Triple 33 cl

Leffe Triple is een authentiek blond abdijbier met karakter, dat nagist in de fles dankzij het hoge gehalte aan gist. De gebalanceerde bitterzoete smaak bevat aroma’s van banaan, perzik, rijpe ananas en kruidige noten, waaronder de subtiele combinatie van koriander en sinaasappel.

Leffe 0.0 33 cl

Leffe 0.0 is een uniek alcoholvrij abdijbier. Door het onttrekken van de alcohol middels een modern verdampingsproces worden zoveel mogelijk smaakelementen van de klassieke Leffe Blond behouden. Leffe 0.0 behoud ook de fruitige smaak en heeft ook een vleugje bitterheid.

Bij afname van 4 flessen Leffe 33cl assorti een gratis bokaal!

Puur Genieten!